2013. szeptember 25., szerda

2013 Őszi divat

Szeptember vége felé már nagyjából körvonalazódott bennünk az idei év őszi divatirányzata! Több cikket is elolvastam, és úgy gondoltam csinálok erről én is egy bejegyzést! Lehet hogy csak én gondolom és látom így, de olyan meglepő változást vagy újítást nem igazán láttam divat és színek terén! Számomra minden téren fontos, hogy kézzel fogható, elérhető, hordható dolgokat válogassak össze, ami a hétköznapi emberek számára is kivitelezhetőek!
Két részben szeretném bemutatni őket: első körben a Haj és Körömtrendeket, másodikként pedig az őszi Sminktrendet! Remélem hasznos infókkal tudok szolgálni! :)










Haj

Az idei év egyik "sztárja" volt az Ombre /színátmenetes/ frizura! Eléggé vegyes véleményeket váltott ki az emberekből! Sok ember imádta, van akik szerint "ronda lenövés" hatását kelti! Véleményem szerint egy igényesen elkészített Ombre valóban divatos és szép tud lenni, főleg ha csak árnyalatokban térnek el a színek! Bár ezt meg lehet cáfolni egy fekete-vörös vagy fekete-lila összeállítással! :) A lényeg, hogy ez a frizura továbbra is divat marad, része az ősznek is! :)



A Hullámos és Göndör haj talán örök divat! :) Ha a természetes hajunk nem ilyen típus, számtalan variáció létezik rá, hogy ezen változtassunk! Szerintem nem kell bemutatnom senkinek, hogy milyen termékekkel/eszközökkel tudunk pár loknit belecsempészni a hajunkba! :)



A különböző Hajfonatok továbbra is "menőnek" számítanak! Akár kompletten az egész hajunkat, vagy csak részben feldobva vele frizuránkat egyaránt látványos hatást érhetünk el vele!





A Rövid és a Bubi frizura úgy látszik "elpusztíthatatlan" :D Ők töretlen sikernek örvendeznek még most is!




Ha pedig csak minimális, de látványos újítást szeretnénk, akkor vágathatunk egy klassz frufrut! Ősszel a Körfrufru újból hódit! :)






Köröm

Az ősz beköszöntével a körmök terén is változások történtek! A nyáron kedvelt élénk, vibráló színeket felváltják a sötét, évszakra jellemző árnyalatok! Én 10 színt találtam, amelyek jellemzik az idei őszi divatot!

1.Éjkék

Sok árnyalata létezik, így kedvünkre válogathatunk közöttük! :) Egy dologra érdemes odafigyelni: ha nem túl hosszú a körmünk, akkor válasszunk inkább világosabbat, mert a sötét színek kisebbítenek!









2."Oxblood"-Ökörvér


Ez egy mélybordó szín, amely szintén divatosnak számot az évszakban!





3. Ametiszt

A sötét lila szín évek óta divat! Ezzel szerintem nem lehet nagyot bakizni! :)




4. Moha és Smaragd zöld

Sokan nem szeretik a zöld színt /többek között én sem :P/, de ők is igazán divatosak mostanság!




5.Pipacs 

Igaz, hogy a pipacs egyenlő a nyár színeivel, de hogy ne kelljen lemondani az élénkebb színekről sem, ő szintén képviseli az őszt...örök divat! :)




6. Narancs

Mivel a narancs szintén jelen van az ősz, a természet színei között, így újabb élénkebb színnel gyarapodik a kínálat!





7.Metál

Az őszi/téli szezonban újból teret kapnak a metál színek! hideg/meleg tónusok közül egyaránt választhatunk!




8.Glitter

Az év minden szakaszában jelen vannak, de az ünnepek közeledtével válnak csak igazán kedveltté! :)




9. Matt

Viszonylag még mindig új, de egyre kedveltebb dolognak számít a matt köröm! Elég egy fedőlakkot vásárolnunk, amellyel bármely kedvenc színünket lemattíthatjuk!





10. Nude

Ez a szín bármikor jó választás! bézses, rózsaszínes, barackos változatban bármilyen alkalomra vagy akár hétköznap is megállja a helyét!












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése