2013. szeptember 27., péntek

2013 Őszi Divat 2.

Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy nem igazán lettünk gazdagabbak új színekkel 2013 őszén sem! :D De ha valakinek nem ez a meglátása, javítson ki nyugodtan! :) Ebben a második részben az Arc kap főszerepet! Összeszedtem az idei szem, száj, orca és szemöldök divatos színeit-formáit!
U.I.: ha valaki tud valami tényleg extrát, ami eddig nem volt divat, írja meg nekem légyszi! Kíváncsi vagyok rá nagyon! :P







Szemek

Ebben az évszakban a szemfestésnél ugyanúgy megtalálható a két véglet: erős vs. letisztult színek! Előszeretettel használhatjuk az évszak színeit, főként a barnát! Emellett divat a metálos ragyogás, az erős alsó kontúr, a fekete kontúr kicsit tágabb értelemben /feketét egy kontrasztos színnel egészíted ki: gyöngyház, bronz stb./ Mindegyik vonalnak megvan a maga varázsa, ez rajtunk múlik, mi az ami igazán közel áll hozzánk, és mi az, ami valóban is jól mutat a szemeinken! :) Szemöldök téren még mindig a dúsabb, vastagabb szemöldököt részesítik előnyben!
Természetes báj-natúr vonal: itt a hangsúlyt a természetességre fektetjük! Minimális, natúr, lágy színek! Sima bőr, kevés pirosító, szájfény, szempillaspirál is elegendő hozzá!




Cicásan kihúzott szemek: szerintem ők örök kedvencek lesznek! :) belőlük én kettőt tudnék sorolni!
-vékony csík a szempillák tövében
-hangsúlyosabb kontúr /végzett asszonya/
Lássuk is képekben, hogy melyik ez a kettő!





Kékes-lilás árnyalatok: most is divat a lila...ahogy mindig! :P






Föld színek: ezzel szerintem nem lehet mellélőni! bárhol-bármikor megállja a helyét!



Füstös szemek: ez is marad divat!




Orcák

Miután kiléptünk a nyárból, így egyre kevesebb már a napsütés! :/ Lassan veszít szépségéből nyári barnaságunk, ezért a bronzosítót tegyük el a következő szezonra! :) Viszont a nagy melegben nem használt krémes pirosítókat most bátran lehet alkalmazni! :) Idén ősszel is nagy divat lesz a hamvas orcák! Hidegebb-melegebb tónusok egyaránt fellelhetőek lesznek a palettákon!
Színek szerint:
-rózsás
-lazac
-cukorpink
-barack
-fukszia
-rozsdavörös
-vadszőlő
-fahéj






Ajkak

Nagy divatját élik a szájhangsúlyos sminkek! Ez az évszak remek alkalom, hogy be is vessük őket! :) A legtöbb márkában nagyon szép színek jöttek ki így, az ősz alkalmával!
Színek szerint:
-fukszia
-szőlő színek
-pink
-lila
-piros
-vörös
-fahéj
-matt ajkak












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése